• ZIEKTEKOSTENVERZEKERING PAARD

  Ziektekostenverzekering voor uw paard, pony of veulen

  Er zijn vier verschillende ziektekostendekkingen, het is niet mogelijk losstaand een ziektekostendekking af te sluiten.

  ziektekosten-pagina

 • Plus

  Deze ziektekostenverzekering is mogelijk in combinatie met alle basisverzekeringen (XH ★) tot en met (XH ★★★★). Deze verzekering geeft dekking voor de kosten van een koliek operatie inclusief de hospitalisatie. De uitkering van de Plus ziektekostenverzekering is 100% tot een bedrag van 2500,- euro.

 • Specialist

  Deze ziektekostenverzekering is mogelijk in combinatie met de dood-, ongevallen- en ziekteverzekering (XH ★★★). Deze verzekering geeft dekking voor veterinaire kosten van een geregistreerde specialist dierenarts, voor behandeling van een ongeval of ziekte. Onder de dekking valt ook kosten van een koliek of levensreddende operatie. Kreupelheidsonderzoeken of behandelingen worden niet gedekt in combinatie met de dood-, ongevallen- en ziekteverzekering (XH ★★★). Wilt u wel kreupelheidsonderzoeken en behandelingen mee verzekerd hebben bij de geregistreerde specialist dierenarts, dan kan dat alleen in combinatie met de basis dekking van de dood-, ongevallen-, ziekte- en blijvende ongeschiktheidsverzekering (XH ★★★★). Lijst specialisten is van toepassing (voor gebruik gaarne vooraf contact met ons opnemen voor een actuele lijst).

 • Excellent

  Deze ziektekostenverzekering is mogelijk in combinatie met de dood-, ongevallen-, ziekte- en blijvende ongeschiktheidsverzekering (XH ★★★★). Deze verzekering geeft dekking voor veterinaire kosten van een geregistreerde specialist of dierenarts voor behandeling van een ongeval of ziekte. Onder de dekking valt ook kosten van een koliek, levensreddende operatie, kreupelheidsonderzoeken en behandelingen. Wanneer u kiest voor deze ziektekostenverzekering in combinatie met de dood-, ongevallen- en ziekteverzekering (XH ★★★) dan is kreupelheidsonderzoeken en behandelingen niet mee gedekt bij de dierenarts en de specialist.

 • Excellent Extra

  Deze ziektekostenverzekering is alleen mogelijk in combinatie met de dood-, ongevallen-, ziekte- en blijvende ongeschiktheidsverzekering (XH ★★★★). Voor het afsluiten van deze verzekering dient het paard ook klinisch en röntgenologisch gekeurd te zijn, daarnaast dient het paard in Nederland gestald te staan. Deze verzekering geeft dekking voor veterinaire kosten van een geregistreerde specialist of dierenarts voor behandeling van een ongeval of ziekte. Onder de dekking valt ook kosten van een koliek, levensreddende operatie, kreupelheidsonderzoeken en behandelingen, fysiotherapie, homeopathie, acupunctuur/acupressuur en hydrotherapie.

Let op dat u een doorverwijzing naar een specialist heeft van uw dierenarts. Klik hier voor het doorverwijsformulier.

Lijst specialisten geldt voor de Specialisten polis. De andere polissen mogen gebruik maken van deze lijst maar zijn ook vrij om ander klinieken en dierenartsen in te schakelen.

Voor behandelingen van uw dierenarts aan huis bent u vrij in het kiezen van uw geregistreerde dierenarts. Zodra u gebruik wilt maken van uw ziektekostenverzekering zover mogelijk ons dit vooraf te melden! Hoewel bijna alle mogelijke behandelingen zijn verzekerd is het wel verstandig om vooraf even toestemming te vragen, zo voorkomt u misverstanden.