PAARD VERZEKEREN

Wilt u uw paard verzekeren? Dan heeft u in Hippo Paardenverzekering een geschikte partner gevonden. Wij weten, als paardenliefhebber, hoe belangrijk het is om je paard te verzekeren.

Als u uw paard bij ons laat verzekeren, dan sluit u financiele risicos uit. Als er iets gebeurt met uw paard, dan wilt u natuurlijk niet zelf alle financiële risico dragen. Een goede verzekering is daarom van belang.

Dankzij de paardenverzekeringen van Hippo Paardenverzekering kunt u uw paard de beste zorg garanderen.

U bepaalt zelf hoe u uw paard wilt verzekeren

Wij bieden verschillende paardenverzekeringen aan. Als u een basisverzekering afsluit, dan kunt u verzekerd zijn bij overlijden van uw paard. Ook als uw paard ongeschikt is verklaard, bijvoorbeeld na ziekte of na een ongeval, dan kan de basisverzekering uitkomst bieden.

Aanvullend op de basisverzekering kunt u uw paard ook verzekeren voor bijvoorbeeld ziektebehandelingen en beenproblemen. Een ziektekostenverzekering wordt altijd afgesloten in combinatie met een basisverzekering. Ook kunt u, aanvullend op de basisverzekering, kiezen voor een diefstalverzekering en een vruchtverzekering.

U kunt zelf kiezen hoe uitgebreid u uw paard wilt verzekeren. Wilt u vrijblijvend advies aanvragen? Neem dan contact met ons op. Wilt u direct een paardenverzekering afsluiten? Bel dan met +31(0)317 39 91 09. U kunt 7 dagen per week, 24 uur per dag uw paardenverzekering afsluiten.